PILATEKSEN PERUSKURSSI SATYASTUDIOLLA UUUDESSAKAUPUNGISSA

Pilateksen peruskurssi Satya joogastudiolla Torstaina 24.8-5.10.2023 klo 19-20


Pilateskurssi pidetään kuutena torstaina. Kurssi sisältää manuaalista ohjaamista eli avustusta liikkeiden tekemisessä ja linjauksissa.
Tämä kurssi sopii ensikertalaisille tai pilatesta jo hetken harrastaneille. Niille ketkä haluavat henkilökohtaista opastusta oman kehon linjauksissa vaikka pilatesta olisi jo harrastanutkin.
Kurssilla tehdään liikkeitä helpommasta haastavampaan joten voit valita omalle keholle sopivan vaihtoehdon.
Kurssilla saat tietoa mitä pilates kehonhallintamenetelmä tarkemmin on. Ymmärrät pilateksen peruskäsitteet ja perusperiaatteet. Kurssilla tutustutaan myös pienvälineisiin. Pienvälineet tuovat haastetta harjoitukseen mutta myös helpottavat liikkeitä. Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloasi tehokkaaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden.
Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Tutkimustiedon mukaan voit saada apua pilateksesta esim. selän kuntoutukseen ja selkävaivoihin.
Kurssipäivät
24.8
31.8
7.9
14.9
21.9
28.9 EI KURSSIA
5.10
Aika Torstai
Klo 19-20
Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15 A 6, Uusikaupunki
Hinta 72€
Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista Smartum, Edenred, epassi.
Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin kurssi välistä. Jos sinulta jää jokin kurssikerta välistä, voit tulla korvaamaan yhden kerran pilateksen/joogan viikkotunnille.
Sitovat ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi
Ilmoittaudu mahdollisimman pian. Jos kurssille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita 9.8 mennessä, kurssi peruuntuu.
Viisi päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomista kursseista koko kurssin hinta.
Kurssin pitää Somatic pilatesohjaaja ja joogaopettaja Satu Ajanko
Lämpimästi tervetuloa❤️