PILATEKSEN JATKOKURSSI SATYA JOOGASTUDIOLLA UUDESSAKAUPUNGISSA

Pilateksen jatkokurssi Satya joogastudiolla ke 23.8-4.10.2023 klo 19-20

Pilateskurssi pidetään kuutena keskiviikkona. Kurssi sisältää manuaalista ohjaamista eli avustusta liikkeiden tekemisessä ja linjauksissa.

Tämä kurssi sopii pilatesta harrastaneille. Niille ketkä haluavat henkilökohtaista opastusta oman kehon linjauksissa ja haastaa itseään.

Tämä kurssi ei ole suora jatkumo pilateksen peruskurssista vaan tarkoitettu jo pilatesta kauemmin harrastaneille. (Studiolla on kyllä alkamassa uusi peruskurssi myös)

Kurssilla tutustut syvemmin mitä pilates kehonhallintamenetelmä on. Kurssilla on käytössä myös pilateksen pienvälineitä.

Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloasi tehokkaaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. 
Tutkimustiedon mukaan voit saada apua pilateksesta esim. selän kuntoutukseen ja selkävaivoihin.

Kurssipäivät
23.8
30.8
6.9
13.9
20.9
27.9 EI KURSSIA
4.10

Aika keskiviikko
Klo 19-20

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15 A 6, Uusikaupunki

Hinta 72€
Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista Smartum, Edenred, epassi.

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan studiolla tai jos et pääsen ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin kurssi välistä. Jos sinulta jää jokin kurssikerta välistä, voit tulla sen korvaamaan yhden kerran pilateksen viikkotunnille.

Sitovat ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi

Jos haluat tälle kurssille, ilmoittaudu mahdollisimman pian. Jos kurssille ei ole tarpeeksi ilmoittautuneita 9.8 mennessä, kurssi peruuntuu !!

Viisi päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomista kursseista koko kurssin hinta.
Kurssin pitää Somatic pilatesohjaaja ja joogaopettaja Satu Ajanko

Lämpimästi tervetuloa❤️