Jooga

Vähemmän stressiä – enemmän aikaa oman kehon kuuntelemiselle

Jooga on sisäinen harjoitus, joka on enemmän kuin pelkkää asanaa eli jooga-asentoja, vaan jooga on mielenhallintaa yhdistettynä asanaan. Joogan tavoitteena on pyrkiä parantamaan unta, keskittymiskykyä ja tasapainoa. Jooga vahvistaa ja voimistaa kehoa, vähentää jännityksiä, kirkastaa mieltä ja tasapainottaa sitä. Unohda ennakkoluulot, tule koittamaan ja huomaa ero henkisessä sekä fyysisessä hyvinvoinnissa.

Lempeä joogatunti – aloittelijoille

Sisältää helppoja hengitysharjoituksia, kehonhallintaa, voimistavia, venyttäviä ja avaavia asanoita hengityksen tahtiin. Asanoita tehdään omalla kehon painolla välillä staattisemmin ja välillä flowmaisesti edeten asanasta toiseen. asanat tasapainottavat kehoa ja mieltä. kiirettä ja stressiä karkottava, rauhallisessa tahdissa etenevä lempeä jooga. Aloittelijoiden tunti.

Dynaaminen joogatunti

Tunnilla haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa. Voimistetaan kehoa, hiki tulee. Tunti sopii jo vähän jooganneille, joten ei ole suunnattu ihan aloittelijoille.

Mitä Satya tarkoittaa?

Satya on Intiasta kotoisin olevan sanskritin kieltä ja se tarkoittaa totuutta ja totuudellisuutta. Tämä kolahti itseeni oman nimeni lisäksi myös siksi, että mielestäni totuutta olla oma itsensi eikä tarvitse esittää mitään. Elät aidosti ja oikeasti esittämättä, olematta jotain muuta mitä olet.

Kun olet aito itsesi, se on totuus, ei enempää ei vähempää. Haluan kannustaa ihmisiä olemaan oma itsensä, se riittää. Omalla persoonallisuudella ja aitoudella pääset pitkälle. Satyan voidaan ajatella sisältävän ajatuksen rehellisyydestä itseä ja muita kohtaan muutenkin kuin sanojen tasolla.