JOOGAN JA PILATEKSEN ALKEET-KURSSI SATYASTUDIOLLA UUDESSAKAUPUNGISSA

Joogan ja pilateksen alkeet-kurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena sunnuntai 3.9-15.10.2023 klo 15-16.15

Mitä se jooga ja pilates oikein on? Ja mitä eroa niillä on? Vain osallistumalla kurssille voit saada näihin kysymyksiin vastaukseen 😉
Tämä alkeet kurssi on tarkoitettu ensikertalaisille. Sinulle joka et ole käynyt ennen joogassa tai pilateksessa ja haluaisit tutustua molempiin löytääksesi itselle oman harjoituksen. 

Kurssin ensimmäiset kerrat ovat pilatesta ja loput kolme joogaa.
Jooga ja pilates harrastuksena tukevat toisiaan erinomaisesti.

Aina ei päästä ensimmäisellä kerralla lajiin kiinni joten kolmella kerralla tutustuen voit löytää loppuiän harrastuksen itsellesi. Kolmella kerralla annat jo mahdollisuuden vaikka ensimmäinen kerta ei aina tuntuisikaan omalta harrastukselta.

Äläkä mieti että olisit liian kankea joogaan tai kuntosi ei kestä pilatesta. Tähän kurssille voit osallitsua ilman mitään vaatimuksia kuntosi tai liikkuvuutesi suhteen, tai yleensä minkään suhteen. Nyt on juuri hyvä hetki aloittaa askel uutta harrastusta kohti. Ilmoittaudu vaikka ystävän kanssa❤️

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Onnistuminen ja kehittyminen lisää motivaatiota.
Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita. Ja on aina kiva tulla saman porukan kanssa yhdessä joogailemaan. Kurssilla ohjataan manuaalisesti eli avustetaan liikkeissä löytämään oman kehon linjaukset. Jokainen saa itse päättää kurssilla ottaako manuaalista avustusta vastaan.

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15 a 6, Uusikaupunki
(Käynti sisäpihan puolelta)

Sunnuntai
Klo 15-16.15

Kurssipäivät
3.9 Pilates
10.9 Pilates
17.9 Pilates
24.9 Jooga
1.10 EI KURSSIA
8.10Jooga
15.10 Jooga

Hinta 72€
Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille.

Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle.
Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. 
Voit korvata yhden kurssikerran viikkotunneilla kurssin aikana. Eli jos joku kerta jää välistä, voit tulla ilmaiseksi jollekin valitsemalle viikkotunnille(12€).

Studiolla on kaikki tarvittavat välineen mutta halutessasi voit ottaa oman alustan mukaan. Jooga tehdään paljain jaloin, pilates sukat jalassa. 

Jos sinua mietityttää voitko osallistua kurssille, laita ihmeessä viestiä minulle sähköpostiin !

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista koko kurssin hinta. Sitova varaus edellyttää kurssimaksuun vaikka sinulla jäisi ensimmäinen kurssikerta välistä.

Kurssi vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen!

Studiolla on alkamassa myös erikseen 6xperuskurssit joogaan ja pilatekseen. Tutustu niihin tarkemmin tapahtumat-osiossa.

Kurssin pitää RYT200 joogaopettaja, yin joogaohjaaja, Stresiinhallinnan ja palautumisen valmentaja Satu ajanko

Lämpimästi tervetuloa❤️