Laitilassa alkaa Pilateskurssi tammikuussa 2024

Pilateskurssi alkaa Laitilassa maanantaina 8.1-12.2.2024 klo 18-19

Kurssikerrat ovat kuutena maanantaina peräkkäin.

Tämä kurssi sopii ensikertalaisille kuin pilatesta jo harrastaneille. 
Kurssilla tehdään liikkeitä helpommasta haastavampaan joten voit valita omalle keholle sopivan vaihtoehdon.
Kurssilla saat tietoa mitä pilates kehonhallintamenetelmä tarkemmin on. Ymmärrät pilateksen peruskäsitteet ja perusperiaatteet. Kurssi sisältää manuaalista ohjaamista eli avustusta liikkeiden tekemisessä ja linjauksissa.

Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloasi tehokkaaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Tutkimustiedon mukaan voit saada apua pilateksesta esim. selän kuntoutukseen ja selkävaivoihin.

Maanantai 
Klo 18-19

Paikka Balettikoulu
Kaukolantie 18, Laitila

Ota oma matto mukaan !!

Hinta 72€
Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista Smartum(EI PAPERISET LIIKUNTASETELIT), Edenred, epassi.

Kurssi vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen.

Ilmoittautumis-ja peruutusehdot
Sitovat ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi
Ilmoittautumisessa kerro mihin kurssille ilmoittaudut !

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin kurssi välistä. Jos sinulta jää jokin kurssikerta välistä, voit tulla korvaamaan yhden kerran pilateksen viikkotunnille Satya joogastudiolle.
Jos ilmoittaudut molempiin kursseihin (Joogakurssi alkaa heti pileteksen perään klo 19.15-20.15,) saat kurssit yhteishintaan 130€

Jos et pääse ensimmäiselle kurssikerralle, ilmoita siitä ilmoittautumisen yhteydessä. Sitova ilmoittautuminen edellyttää kurssimaksuun vaikka et pääsisi ensimmäisellä kerralla kurssille.
Viisi päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomista kursseista veloitetaan koko kurssin hinta.

Kurssin pitää Somatic pilatesohjaaja ja joogaopettaja Satu Ajanko
Lisätietoja löydät minusta satya.fi sivuiltani.

Lämpimästi tervetuloa❤️