Joogan jatkokurssi alkaa Satya studiolla tammikuussa 2024

Joogan jatkokurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena sunnuntaina 7.1-11.2.2024 klo 18-19.15

Kurssi sopii sinulle jos olet jo jonkin aikaa harrastanut joogaa. Kurssilla haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa. Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään. Joku kurssikerta liikutaan enemmän flowmaisesti ja toisella kerralla jäädään harjoittelemaan asanoiden linjauksia sisältä päin jokaisen keholle sopivaksi. Asanoiden lisäksi tehdään erilaisia hengitys-ja meditaatioharjoituksia. Viimeisellä kurssikerralla on puolet kurssista äänimaljarentoutusta.

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä.
Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään etenemään haastavampiin liikkeisiin turvallisesti.

Tämä kurssi ei sovi aloitteleville joogeilla EIKÄ SUORAAN JATKUMO PERUSKURSSISTA.

Kurssilla ohjataan myös manuaalisesti eli avustetaan liikkeiden linjauksia omaa kehoa kuunnellen.

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15, Uusikaupunki

Sunnuntai
klo 18-19.15

Hinta 72€

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle.
Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. Voit korvat yhden kurssikerran viikkotunneilla kurssin aikana.Eli jos joku kerta jää välistä, voit tulla ilmaiseksi jollekin valitsemallesi viikkotunnille(12€)

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista veloitetaan koko kurssin hinta. Ilmoittautuminen sitouttaa maksuun vaikka et ensimmäisellä kerralla pääsisikään kurssille.

Lämpimästi tervetuloa❤️