Joogan peruskurssi alkaa Satya studiolla tammikuussa 2024

Joogan peruskurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena sunnuntaina 7.1-11.2.2024 klo 16.30-17.45.

Kurssi sopii ensikertalaisille tai jo vähän jooganneille. Kurssilla tehdään eri variaatioita helpommasta hiukan haastavampaan liikkeeseen joten löydät itsellesi ja sinun keholle sopivan variaation. Tai voit olla jo viikkotunneilla käynyt mutta haluat syventää osaaamista tai kerrata asanoiden linjaukset. Tai sinulla on voinut olla pitkä tauko joogan parista ja haluaisit nyt aloittaa uudestaan joogan. Tai haluat jatkaa joogaa kurssimuodossa, sunnuntai-illoissa aina samojen kurssiystävien kanssa❤️

Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista edeten hiukan haastavampiin, tehdään hengitysharjoituksia, tutustutaan meditaatioon ja viimeisellä kerralla tehdään äänimaljarentoutus.
Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään.
Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Onnistuminen ja kehittyminen lisää motivaatiota.

Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita. Ja on aina kiva tulla saman porukan kanssa yhdessä joogailemaan. Kurssilla ohjataan manuaalisesti eli avustetaan liikkeissä löytämään oman kehon linjaukset. Jokainen saa itse päättää kurssilla ottaako manuaalista avustusta vastaan.

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15 a 6, Uusikaupunki
(Käynti sisäpihan puolelta)

Sunnuntai
Klo 16.30-17.45

Hinta 72€

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille.

Jos sinulla on käytössä Smartum, edenred tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle.
Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. 
Voit korvata yhden kurssikerran viikkotunneilla kurssin aikana. Eli jos joku kerta jää välistä, voit tulla ilmaiseksi jollekin valitsemalle viikkotunnille(12€) kurssin aikana.

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista koko kurssin hinta. Sitova varaus edellyttää kurssimaksuun vaikka sinulla jäisi ensimmäinen kurssikerta välistä.

Lämpimästi tervetuloa❤️