Yinjoogan rauhaa- Walon talolla La 20.11

Yinjoogan rauhaa-Walon talolla La 20.11

Lämpimästi tervetuloa pysähtymään ja rentoutumaan arjen kiireen keskellä. Monilla meistä on hektisessä arjessa ja kiireessä taipumus jättää itsestämme välittäminen ja huolehtiminen viimeiseksi. Tämä päivä antaa sinulle muistutuksen miten ihanaa on pysähtyä läsnäololle, rauhoittua ja rentoutua. 

Klo 13.30-15 Grounding®️Yinjooga
Grounding yin jooga on enemmän kuin joogaa, se on joogahoitoa. Yinjoogan rentouttavampiin asentoihin yhdistettynä meridiaanien ja akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Ihana, rentouttava joogahoito.
Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tähän.

Klo 15.15-16.30 Yinjooga+äänimaljarentoutus
Yinjooga osuudessa pysähdytään lempeisiin ja venyttäviin asanoihin n.3-5 minuutin ajaksi jolloin keho pääsee avautumaan, rentoutumaan ja rauhoittumaan. Asennot (asanat) rakennetaan joogabolsterien ja joogatiilien kanssa miellyttäviksi. 
Tunnin loppuosuus rentoudutaan äänimaljojen ihanissa soinnuissa. Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljarentoutus vaikuttaa mm. Stressiä, unettomuutta, ahdistusta ja kehon jännitystilojen lieventävästi. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta osallistuaksesi tähän.

Molemmille tunneille tarvitset mukaan oman pitkän joogamaton tai alustan ja viltin. Pukeudu lämpimästi. Kummallakaan tunnilla ei tule hiki eli on enemmänkin venyttelyä ja rentoutumista. Ja villasukat jalkaa;) Paikan päältä löytyy muut välineet mitä tarvitaan.

Paikka Walon talo
Koulutie7, Laitila
(Parkkipaikkana koulun parkkipaikat)

Hinnat
Grounding Yinjooga 25€/hlö
Kesto 1h30min

Yinjooga+äänimaljarentoutus 15€/hlö
Kesto 1h15min

Tunnit maksetaan ennen tunnin alkua. Maksutavat käteinen,pankkikortti. Smartum, Edenred, epassi, Eazybreak

Ilmoittautumiset sähköpostiin
satu.ajanko@satya.fi
Kerro ilmoittautumisen yhteydessä kummalle tunnille osallistut. 


Tunnit pitää joogaopettaja, Grounding®️yin joogaohjaaja, stressinhallinnan ja palautumisen valmentaja Satu Ajanko