Satya joogakurssit Laitilassa Walon talolla

Walon talon joogakurssit Laitilassa ! 

Joogan peruskurssit pidetään kurssimuotoisena kuutena maanantaina peräkkäin 8.11-13.12. 
Kursseja toteutuu kaksi eli ryhmä 1 klo 18-19 ja ryhmä 2 klo 19.15-20.15

Kurssi sopii ensikertalaisille. Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista. Jos olet halunnut kokeilla joskus joogaa mutta syystä tai toisesta ole sitä vielä tehnyt tai ajatellut olevasi liian kankea joogaan, tämä ryhmä on juuri sinulle. Tai sinulla on pitkä tauko joogan parista ja nyt haluaisit aloittaa uudestaan joogan.


Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita.

Kurssi pidetään Walon talolla, koulutie 7, Laitila

Hinta 60€ Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Maksutavat käteinen, pankkikortti, Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin maanantai välistä.

Ota oma jumppa/joogamatto. Lämmintä vaatetta mukaan loppurentoutukseen tai oma viltti mukaan. Alkukeskittymisessä sekä loppurentoutuksessa voi pitää villasukat jalassa mutta muuten joogataan paljain jaloin. Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi

Lämpimästi tervetuloa❤️