Uusi Joogan peruskurssi alkaa Helmikuussa Laitilassa

Joogan peruskurssi pidetään kuutena maanantaina peräkkäin Laitilassa 27.2-3.4.2023 klo 19.15-20.15.

Kurssi sopii ensikertalaisille tai jo vähän jooganneille. Kurssilla tehdään eri variaatioita helpommasta hiukan haastavampaan liikkeeseen joten löydät itsellesi ja sinun keholle sopivan variaation. Tai voit olla jo viikkotunneilla käynyt mutta haluat syventää osaaamista tai kerrata asanoiden linjaukset. Tai sinulla on voinut olla pitkä tauko joogan parista ja haluaisit nyt aloittaa uudestaan joogan.

Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista edeten hiukan haastavampiin. Viimeisellä kerralla tutustutaan äänimaljarentotukseen joka on puolet kurssin ajasta(30min).

Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään.

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Onnistuminen ja kehittyminen lisää motivaatiota.

Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita. Ja on aina kiva tulla saman porukan kanssa yhdessä joogailemaan. Kurssilla ohjataan manuaalisesti eli avustetaan liikkeissä löytämään oman kehon linjaukset. Jokainen saa itse päättää kurssilla ottaako manuaalista avustusta vastaan.

Paikka 
Balettikoulu, Kaukolantie 18, Laitila

Aika maanantai 27.2-3.4

Klo 19.15-20.15

Hinta 72€

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. 

Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle.

Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä.

Jos ilmoittaudut molempiin kursseihin (Pilateskurssi on ennen joogaa klo 18-19) saat kurssit yhteishintaan 130€

Voit korvata yhden kurssikerran Satya joogastudion viikkotunneilla kurssin aikana. Eli jos joku kerta jää välistä, voit tulla ilmaiseksi jollekin valitsemalle viikkotunnille(12€).

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Ilmoittautumisessa kerro mihin kurssille ilmoittaudut !

Ota oma joogamatto mukaan !!

Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista koko kurssin hinta.
Lämpimästi tervetuloa❤️