Hengähdyshetkiä® Palautumisen illat Satya joogastudiolla Uudessakaupungissa

Järjestän kolme Hengähdyshetkiä®Palautumisen iltoja Satya joogastudiolla. Palautumisen illat ovat sinulle joka haluat pysähtyä arjen kiireen keskellä. Monilla meistä on hektisessä arjessa ja kiireessä taipumus jättää itsestämme huolehtiminen viimeiseksi. Tai vaikka huolehtisimme mutta ei välttämättä löydy niitä palautumisen keinoja itselle. Nämä illat antavat sinulle omaa aikaa, läsnäoloa ja palautumista hektisen arjen keskellä.

Palautumisen illoissa unohdetaan tavoitteet, päästetään irti suorittamisesta ja annetaan kiireen hellittää. Saat myös vinkkejä omaan palautumiseen

Kerätä voimia tulevaan ❤️

Palautumisen ilta nro1 10.3 klo 18-21 (TÄYNNÄ)

Hengähdyshetkiä®-Rauhassa-sarjassa unohdat kaiken suorittamisen ja tämä sarja tuo sinulle lepoa. Luvan pysähtyä, hellittää turvallisesti ja päästää irti. Rauhassa sarjan jälkeen nautit Grounding yin®joogahetkestä jossa yin joogan rentouttaviin asanoihin yhdistetään meridiaanipisteiden sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti ohjaajan toiveesta. Nauttia myös äänimaljojen rentouttavista soinnuista.

Palautumisen ilta nro2 31.3 klo 18-21

Hengähdyshetkiä®Juuret-sarjassa rauhoitetaan keho liikkeen avulla jolloin keho rentoutuu helpommin. Harjoituksen avulla tuetaan keuhkojen ja pallean toimintaa ja keskitytään vähentämään kehon etupuolen kireyksiä. Juuret sarjan jälkeen tutustutaan Hengähdyshetkiä®meditaatioon. Illan päättää äänimaljarentoutus joka hellii kehon ja mielen syvärentoutukseen.

Palautumisen ilta nro 3 14.4 klo 18-21

Hengähdyshetkiä®Hyvää yötä-sarjassa rentoutetaan keho liikkeen avulla. Rentoutumista tarvitaan stressin ja kuormituksen vastapainoksi sekä hyvän ja syvän unen saamiseksi. Avataan alaselän, lantion ja niskahartia seudun kireyksiä. Hyvää yötä-sarjan jälkeen nautit Grounding yin®joogahetkestä jossa yin joogan rentouttaviin asanoihin yhdistetään meridiaanipisteiden sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti ohjaajan toimesta. Illan päättää äänimaljarentoutus joka hellii kehon ja mielen syvärentoutukseen.

Jokaisessa palautumisen illassa on iltapala joka tarjoillaan ennen äänimaljarentoutusta.

Paikka Satya joogastudio, Rantakatu 15 A 6, Uusikaupunki. Käynti sisäpihan puolelta.

HInta 59€

Maksu studiolla ennen illan aloitusta. Maksutavat käteinen tai pankkikortti. Jos osallistut kahteen iltaan, saat toiseslla kerralla 5€ alennuksen. Jos osallistut kolmeen iltaan, saat kolmannella kerralla 10€ alennuksen.

Ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi

Kolme päivää ennen Palautumisen iltapäivää tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta.Peruttomasta illasta perutaan koko kurssin hinta.

Lämpimästi tervetuloa❤️