Satya joogan peruskurssit Laitilassa Walon talolla Ma 21.3-25.4

Walon talon joogakurssit Laitilassa ! 

Joogan peruskurssit pidetään kurssimuotoisena kuutena maanantaina peräkkäin 21.3-25.4


Kursseja toteutuu kaksi eli Ryhmä 1 klo 18-19 ja Ryhmä 2 klo 19.15-20.15

Kurssi sopii ensikertalaisille tai vähän jo jooganneille. Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista. Jos olet halunnut kokeilla joskus joogaa mutta syystä tai toisesta ole sitä vielä tehnyt tai ajatellut olevasi liian kankea joogaan, tämä ryhmä on juuri sinulle. Tai sinulla on pitkä tauko joogan parista ja nyt haluaisit aloittaa uudestaan joogan.Kurssilla tutustutaan myös yin joogaan ja äänimaljarentoutukseen. Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita.

Kurssi pidetään Walon talolla, koulutie 7, Laitila 

Hinta 66€

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Maksutavat käteinen, pankkikortti, Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi.

Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin maanantai välistä.

Ota oma jumppa/joogamatto. Lämmintä vaatetta mukaan loppurentoutukseen tai oma viltti mukaan. Alkukeskittymisessä sekä loppurentoutuksessa voi pitää villasukat jalassa mutta muuten joogataan paljain jaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi(ilmoittautumisen yhteydeesä kerro mihin ryhmään ilmoittaudut)

Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta


Kurssin pitää RYT200 joogaopettaja Satu ajanko

Lämpimästi tervetuloa❤️