Satya joogan kevään perus-ja jatkokurssit Uudessakaupungissa

Joogan perus-ja jatkokurssit pidetään kurssimuotoisena viitenä sunnuntaina 20.3-24.4.2022 Satya joogastudiolla


Peruskurssi on tarkoitettu joogaa jo vähän harrastaneille tai olet jo käynyt ennen Satya joogan peruskurssin. Tai voit olla jo viikkotunneilla käynyt mutta haluat syventää osaaamista tai kerrata asanoiden linjaukset. Tai sinulla on voinut olla pitkä tauko joogan parista ja haluaisit nyt aloittaa uudestaan joogan.

Jatkokurssi sopii jo joogaa harrastaneille. Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään. Ryhmä pysyy koko ajan samana jolloin pystytään etenemään haastavampiin liikkeisiin turvallisesti. Kurssilla tehdään erilaisia hengitys ja meditaatioharjoituksia.

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä.

Ryhmät pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita. Ja on aina kiva tulla saman porukan kanssa yhdessä joogailemaan.

Kurssi pidetään Kräkin talossa, Koulukatu 7, 4krs. käynti sisäpihan puolelta.

Peruskurssi Klo 16.30-17.45 Jatkokurssi klo 18-19.15

Kurssipäivät
20.3
27.3
3.4 EI KURSSIA
10.4
17.4
24.4

Kurssi vaatii toteutuakseen tietyn määrän osallistujia.

Hinta 55€ 5x 1h15min
Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. 
Jos rajoituksia tulee kesken kurssin koronan takia, siirtyy kurssikerrat eteenpäin. SITOVAT ilmoittautumiset (Kerro ilmoittautumisen yhteydessä mihin kurssille ilmoittaudut) sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta !

Lämpimästi tervetuloa❤️