Satya joogan peruskurssi Taivassalossa Ke 30.3-11.5 klo 18-19

Satya Joogakurssi Taivassalon NuortenkodillaJoogan peruskurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena keskiviikkona 30.3-11.5 klo 18-19

Kurssi sopii ensikertalaisille tai vähän jo jooganneille. Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista. Jos olet halunnut kokeilla joskus joogaa mutta syystä tai toisesta ole sitä vielä tehnyt tai ajatellut olevasi liian kankea joogaan, tämä ryhmä on juuri sinulle. Tai sinulla on pitkä tauko joogan parista ja nyt haluaisit aloittaa uudestaan joogan ja kerrata jooga asanoiden(asentojen) linjauksia. Kurssin viimeisellä kerralla syvärentoudutaan äänimaljojen sointuihin. Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita.

Kurssi pidetään Taivassalon Nuortekodilla, kisakuja 1.

Hinta 66€

Kurssipäivät
30.3
6.4
13.4
20.4 EI JOOGAA 
27.4
4.5
11.5

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Maksutavat käteinen, pankkikortti, Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin maanantai välistä.

Ota oma jumppa/joogamatto. Lämmintä vaatetta mukaan loppurentoutukseen tai oma viltti mukaan. Alkukeskittymisessä sekä loppurentoutuksessa voi pitää villasukat jalassa mutta muuten joogataan paljain jaloin.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi

Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnastaSatya joogakurssit täyttyvät nopeasti eli ilmoittaudu rohkeasti mukaan. 

Lämpimästi tervetuloa❤️