Satya Joogan 3-vuotissynttärit La 5.3 klo 11-15 Uudessakaupungissa

Satya Joogan 3-vuotissyntymäpäivät lauantaina 5.3 klo 11-15

Lämpimästi tervetuloa Satya Joogan synttäreille. Kolme vuotta on vierähtänyt nopeasti vaikka vaikeat kaksi vuotta onkin takana. Mutta juuri sen takia on erityisesti aika juhlia. Aika juhlia uutta alkua kevään valon lisääntyessä. 

Päivän aikataulu
Klo 11-11.45 Aamun flowjooga. Avataan ja virkistetään keho ja mieli uuteen päivään

Klo 12-14 The Lumous Story koruesittely. Pääset ihastumaan Katjan lumoaviin, käsin tehtyihin koruihin. Niitä ei voi ikinä olla liikaa;) Esittelyssä mukana malakorut, kivi-ja hopeasormukset, rannekorut ja korvikset sekä pikku erä puuvilla vaatteita. 

Klo 14-15 Yinjooga+äänimaljarentoutus. Tule rentoutumaan yinjoogaan ja äänimaljojen sointuihin. Voit osallistua aamun flowjoogaan ja sen jälkeen juoda kahvia/teetä ja maistella hyvää synttärikakkua.

Tai voit tulla klo 12-14 ihastelemaan Katja koruja osallistumatta päivän tunteihin. Tai vaikka aloittaa kahvilla ja kakulla ja sen jälkeen rentoutua Yinjoogan ja äänimaljojen parissa.

Tuntien kertamaksu synttärihintaan 5€/tunti. Tunnit maksetaan paikan päällä. Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista Smartum, Edenred, epassi, Eazybreak. Tunnit varattavissa varausjärjestelmässä.

Päivän aikana studiolta ostettavissa

 ✨5xkortti tarjoushintaan 50€(norm.55€)✨Päivän kävijöiden kesken arvotaan 3xkortti joogaan

Joko tunnet harmoniset The Lumous Storyn kivikorut? Pieni esittely koruista ja Katjasta.

Skandinaavinen selkeys ja idän eksotiikka yhdistyvät The Lumous Storyn koruissa kauniin ekologisella tavalla. Puolijalokivillä ja kaikilla kivillä on omat värähtelytaajuutensa ja niitä on käytetty kaikissa kulttuureissa vuosituhansien ajan terapiavälineinä. Hei olen Katja Kiviranta The Lumous Story korujen tekijä ja yrittäjä. Yritykseni alkoi vuonna 2012 kun intohimoni estetiikkaan ja kiviin sekä vuosien elämäntapa korujentekijänä alkoi muuntautua elinkeinoksi. The Lumous Story korut ovat omaa käsialaani ja Suomalaista käsityötä. Materiaaleiksi valitsen laadukkaita kiviä, luonnonmateriaaleja kuten simpukoita ja helmiä, hopeaa sekä messinkiä.

Paikka Satya joogastudio
Koulukatu 7,4krs, Uusikaupunki

Olet lämpimästi tervetullut tutustumaan Satya joogastudioon, The Lumous Storyn koruihin ja viettämään yhdessä 3-vuotissyntymäpäivää

❤️Satu ja Katja