Isokarin joogaviikonloppu 26.8-28.8

Joogaviikonloppu Isokarin majakkasaaressa pe 26.8-su 28.8.2022

Tule kokemaan ainutlaatuinen joogaviikonloppu Isokarin majakkasaaressa. Joogaviikonloppu on sinulle joka haluat pysähtyä arjen kiireen keskellä. Monilla meistä on hektisessä ja kiireisessä arjessa taipumus jättää itsestämme välittäminen ja huolehtiminen viimeiseksi. Viimeiset kaksi vuotta ovat olleet monelle tosi rankkaa aikaa. Tämä joogaviikonloppu antaa sinulle omaa aikaa ja läsnäoloa arjen kiireen ja suorittamisen sijaan. Nauttia joogaharjoituksista ulkona meri-ilmastossa, äänimaljojen soinnuista Pohjanlahden korkeimmassa majakassa. Tai istuskella länsirannan lämpimällä ja kauniilla silokallioilla. Pulahtaa uimaan uskomattoman kirkkaaseen ja puhtaaseen veteen. Katsella selkämerelle avautuvaa aavaa merimaisemaa.Viikonloppuun on jätetty vapaa aikaa tutustua saaren luontopolkuihin tai rapsutella lampaita. Saarella pesii vuosittain monia lintulajeja. Voit seurailla sataman aallonmurtajassa elävien riskilöiden touhuja tai nähdä taivaalla kaartelevan merikotkan. Tai tutustua saaren monimuotoiseen kasvilajistoon.

Lähtö Perjantaina 26.8 klo 18 Pakkahuoneen vierasvenesataman takaa. Osoite pakkahuoneentori 1, Uusikaupunki 

Paluu sunnuntaina 28.8 klo 17.30

Hinnat alk. 2hlö/2krs.huoneissa 420€/hlö

Hinnat sisältävät kuljetukset, joogat, luennot, majoitukset, ruokailut, täysylläpidon. 

Viikonlopun ohjelma

Perjantai 
Lähtö klo 18 satamasta (venematkan kesto 1-1,5 h)
Asettautuminen saarelle
Illan lempeä jooga
Iltapala

Lauantai 
Aamupala
Jooga
Lounas
Luento Jooga&palautuminen 
Välipala
Jooga+äänimaljarentoutus 
Sauna
Iltapala

Sunnuntai 
Aamupala
Jooga 
Viikonlopun yhteenveto 
Lähtö klo 16 kotiin

Ilmoittautuneille tulee lähempänä viikonloppua infokirje viikonlopun aikatauluista ja sisällöstä tarkemmin.Tämä joogaviikonloppu on mm. tehty joogasta, hengitysharjoituksista, meditaatiosta, kiireettömyydestä, läsnäolosta, herkullisesti ruoasta, hyvästä seurasta, nauttien saariston meri-ilmasta ja luonnosta. Lisätiedot upeasta Isokarin majakkasaaresta, Selkämeren kansallispuistosta Isokari.fi

Joogaviikonlopun järjestäjästä eli minusta, saat lisätietoa sivuiltani satyajooga.fi ja stressinhallinta.com
Minulla on monia koulutuksia joogasta, yinjoogasta, stressinhallinnan ja palautumisen sekä äänimaljojen puolelta. Näistä koulutuksista karttuneilla tiedoilla pidän teille ihanan, palauttavan ja ikimuistoisen joogaviikonlopun. 


Ilmoittautumisen yhteydessä tulee maksaa varausmaksu. Isokari.fi / merikauppa (Ilmoittautuminen tulee lähipäivinä Isokarin sivuille) 

Maksu ja Isokarin liittyvät tiedot Kari Laaksonen 040 186 63 50 info@isokari.fi

Joogaan liittyvät lisätiedot Satya jooga/Satu Ajanko
044 241 66 97 satu.ajanko@satya.fi