Palautumisen iltapäivä Satya joogastudiolla su 15.5 klo 15-19

Tervetuloa Palautumisen iltapäivään ihanaan ja tunnelmalliseen Satya joogastudiolle.

 Palautumisen iltapäivä on sinulle joka haluat pysähtyä arjen kiireen keskellä. Monilla meistä on hektisessä arjessa ja kiireessä taipumus jättää itsestämme välittäminen ja huolehtiminen viimeiseksi. Tämä päivä antaa sinulle omaa aikaa, läsnäoloa ja palautumista hektisen arjen keskellä. Nauttia joogasta, Hengähdyshetkiä®️tekniikoista, Yinjoogasta samalla kun saat meridiaanien ja akupisteiden hierontaa, rentoutua äänimaljojen sointujen lempeydessä.

 Kerätä voimia tulevaan❤️Päivä sopii kaikille joogataustasta riippumatta. 

Päivä aloitetaan joogalla jonka jälkeen tutustutaan Hengähdysherkiä®️tekniikoihin ja niiden palauttaviin harjoituksiin. Sen jälkeen on Grounding Yin®️joogalla. Grounding yin®️jooga on enemmän kun joogaa, se on joogahoitoa. Yin joogan rentouttavampiin asanoihin yhdistettynä meridiaanien sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Grounding yinin jälkeen tarjolla kahvia/teetä ja välipalaa. Herkullisen välipalan jälkeen laskeudutaan äänimaljarentoutukseen. Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljarentoutus tapahtuu selinmakuulla.

 Studiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet. Mutta jos sinulla on omia joogavälineitä, voit ottaa ne mukaan. Tai voit ottaa oman joogamaton, viltin ja tyynyt jos haluat. Suosittelen Lämpimät, joustavat vaatteet ja villasukat jalkaan. Studiolla on lämmintä mutta Grounding yinin aikana voi tulla viluloinen olo.

Paikka: Satya jooga
Kräkin talo 
Koulukatu 7, 4krs
Uusikaupunki

Aika: Sunnuntai 15.5
Klo 15-19

Hinta: 69€
Maksu paikan päällä. Maksutavat käteinen tai pankkikortti.

Mukaan: Rennot, mukavat vaatteet, villasukat ja juomapullo. Kaikki muu tarvittava löytyy studiolta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: satu.ajanko@satya.fiSitovat ilmoittautumiset sähköpostiin. 3päivää ennen palautumisen iltapäivää tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta varauksesta koko kurssin hinta. 

Päivä vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen mutta maximissaan päivään otetaan vain 8 henkilöä joten varaa nopeasti paikkasi ihanaan kehoa ja mieltä hemmottelevaan ja palauttavaan iltapäivään

Lämpimästi tervetuloa❤️

Päivän aikana sinua hellii Joogaopettaja, Grounding yin ohjaaja, äänimaljahoitaja ja Hengähdyshetkiä®️palautumisvalmentaja Satu Ajanko