Joogan perus-ja jatkokurssi alkaa syyskuussa Uudessakaupungissa

Kesä on onneksi vielä edessä mutta ennen kuin kalenterit ovat ääriään myöten täynnä on hyvä ottaa katsetta myös syksyyn.

Syyskuussa alkaa uudistunut joogan perus- ja jatkokurssi.

Joogakurssit pidetään kurssimuotoisena kahdeksana sunnuntaina peräkkäin 12.9.2021-31.10.2021 klo 16.30-17.45.

.Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään ja myös yksi kerta perehdytään mitä on stressinhallinta ja palautuminen.

Peruskurssi sopii ensikertalaisille. Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista. Jos olet halunnut kokeilla joskus joogaa mutta syystä tai toisesta ole sitä vielä tehnyt tai ajatellut olevasi liian kankea joogaan, tämä ryhmä on juuri sinulle. Tai sinulla on pitkä tauko joogan parista ja nyt haluaisit aloittaa uudestaan joogan.

Jatkokurssi sopii sinulle jos olet jo jonkin aikaa harrastanut joogaa. Kurssilla haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa. Tämä kurssi ei sovi aloittelijoille.


Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Ryhmät pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita.

Kurssit pidetään Kräkin talossa, Koulukatu 7, 4krs. käynti sisäpihan puolelta.

Päivät su 12.9, 19.9, 26.9, 3.10, 10.10, 17.10, 24.10, 31.10.

Peruskurssi klo 16.30-17.45

Jatkokurssi klo 18.15-19.30

Osallistujamäärä kurssille on nyt pienempi koska rajoitteista ei tiedetä. Joten varaa nopeasti paikkasi kurssille. Kurssi vaatii toteutuakseen tietyn määrän osallistujia

.Hinta 79€ 8x 1h15min

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. Jos rajoituksia tulee koronan suhteen on valmius kurssi tehdä Microsoft Teamsin kautta.

Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi

Kurssin pitää RYT200 joogaopettaja ja Stresiinhallinnan ja palautumisen valmentaja Satu ajanko

Lämpimästi tervetuloa