Joogan jatkokurssi Satya joogastudiolla Uudessakaupungissa

Joogan jatkokurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena sunnuntaina 30.10-4.12.2022 klo 18-19.15

Kurssi sopii sinulle jos olet jo jonkin aikaa harrastanut joogaa. Kurssilla haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa. Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään. Asanoiden lisäksi tehdään erilaisia hengitys-ja meditaatioharjoituksia.
Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä.

Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään etenemään haastavampiin liikkeisiin turvallisesti. Tämä kurssi ei sovi aloitteleville joogeilla. Kurssilla ohjataan myös manuaalisesti eli avustetaan liikkeiden linjauksia omaa kehoa kuunnellen.

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15. Käynti sisäpihan puolelta.

Sunnuntai 30.10-4.12

klo 18-19.15

Hinta 72€ 6x 75min

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle.

Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä.
Jos rajoituksia tulee kesken kurssin koronan takia, siirtyy kurssikerrat eteenpäin.

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi
Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista veloitetaan koko kurssin hinta.

Kurssin pitää RYT200 joogaopettaja, Yin joogaohjaaja, Stresiinhallinnan ja palautumisen valmentaja Satu Ajanko
Lämpimästi tervetuloa❤️