Pilateksen jatkokurssi Satya Jooga studiolla Uudessakaupungissa

Pilateksen jatkokurssi Satya joogastudiolla 26.10-30.11 klo 19-20

Pilateskurssi pidetään kuutena peräkkäisenä keskiviikkona. Kurssi sisältää manuaalista ohjaamista eli avustusta liikkeiden tekemisessä ja linjauksissa.

Tämä kurssi sopii pilatesta harrastaneille. Niille ketkä haluavat henkilökohtaista opastusta oman kehon linjauksissa ja haastaa itseään.

Tämä kurssi ei ole suora jatkumo pilateksen peruskurssista vaan tarkoitettu jo pilatesta harrastaneille. (Studiolla on kyllä alkamassa uusi peruskurssi eli valitse se jos et ole pilatesta harrastanut)

Kurssilla tutustut syvemmin mitä pilates kehonhallintamenetelmä on. 

Kurssilla on käytössä myös pilateksen pienvälineitä.

Pilates vahvistaa syviä vatsalihaksia ja keskivartaloasi tehokkaaasti, kohentaa ja ylläpitää ryhtiäsi sekä pitää selkäsi terveenä. Menetelmän avulla voit harjoittaa itsellesi tasapainoisen ja vahvan lihaksiston sekä joustavat nivelet ja hyvän lihasvenyvyyden. Pilateksen tavoite on mahdollisimman tasapainoinen, vahva ja kestävä keho ja mieli. Tutkimustiedon mukaan voit saada apua pilateksesta esim. selän kuntoutukseen ja selkävaivoihin.

Aika keskiviikko
26.10-30.11

Klo 19-20

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15 A 6, Uusikaupunki

Hinta 72€
Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista Smartum, Edenred, epassi, Eazybreak.

Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla kokonaisuudessaan. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin kurssi välistä.

Sitovat ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi

Viisi päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomista kursseista koko kurssin hinta.

Kurssin pitää Somatic pilatesohjaaja ja joogaopettaja Satu Ajanko

Lämpimästi tervetuloa❤️ 

Näytä vähemmän