Satya joogastudion kurssit Uudessakaupungissa alkaa tammikuussa

Tammikuussa alkaa uudet kurssit Satya joogastudiolla Uudessakuapungisssa.

Joogan peruskurssi su 8.1-19.2 klo 16.30-17.45. Peruskurssi sopii ensikertalaisille tai jo hiukan jooganneille.Kurssilla tehdään eri variaatioita helpommasta hiukan haastavampaan liikkeeseen jotan löydät itsellesi ja sinun keholle sopivan. Voit olla jo viikkotunneilla käynyt mutta haluat syventää osaamista ja kerrata asanoiden linjaukset.

Joogan jatkokurssi 8.1-19.2 klo 18-19.15. Kurssi sopii sinulle joka olet jo harrastanut joogaa. Kurssilla haastetaan kehoa ja mieltä sopivassa suhteessa. Kurssilla edetään haastavampiin liikkeisiin turvallisesti. Tämä kurssi ei sovi aloittelijoille.

Pilateksen peruskurssi 12.1-16.2 klo 19-20. Tämä kurssi sopii ensikertalaisille tai pilatesta jo hetken harrastaneille.

Pilateksen jatkokurssi 11.1-15.2 klo 19-20. Tämä kurssi on pilatesta jo kauemmin harrastaneille. Niille ketkä haluavat haastaa itseään.

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Kursseilla ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytäänetenemään turvallisesti haastavampiin asanoihin

Kaikki kurssit ovat kuuden kerran kursseja. Yhden kurssin hinta on 72€. Kurssit maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla. Maksutavat käteinen, pankkikortti. Liikuntaeduista käyvät Smartum, epassi, edenred, eazybreak. Jos et pääse ensimmäiselle kurssikerralle, maksetaan kurssi tilille. Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin kurssikerta välistä. Kurssin aikana voit tulla kerran korvaamaan viikkotunnille (12€) ilmaiseksi.Viisi päivää ennen kurssia tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta, peruuttamattomista kursseista koko kurssin hinta.

Ilmoittautumiset satu.ajanko@satya.fi