Satya joogan live online-kurssi Ma 20.9-11.10 klo 18-19

Satya joogan online-kurssi 20.9-11.10

Lämpimästi tervetuloa joogailemaan kotoa käsin. Satya joogan live online-kurssi toteutetaan neljänä maanantaina klo 18-19 Microsoft Teamsin kautta.

Tällä kurssilla tehdään hengitysharjoituksia, meditaatiota, lempeää liikettä kehoon, vahvistetaan kehoa mutta myöskin pyritään väkisin puskemisesta hellittämiseen ja irti päästämiseen. Ihanan kokonaisvaltainen kurssi missä pääset kokeilemaan erilaisia tunteja. Tämä kurssi sopii kaiken tasoisille joogaajille.

Ma 20.9 Lempeä jooga
Liikutetaan lempeästi kehoa. Tehdään aurinkotervehdyksiä hengityksen tahtiin. Seisomasarjojen kautta siirrytään tekemään kehomeditaatio ennen loppurentoutusta.

Ma 27.9 Yin&Yang jooga 
Vahvistetaan ja voimistetaan kehoa yang osuudessa. Yin osuudessa pysähdytään rentouttamaan ja venyttämään yang osuudessa tehtyjä lihaksia. Ihanan kokonaisvaltainen tunti

Ma 4.10 Lempeä jooga
Keskitytään avamaan rintarankaa. Arjessa helposti päätetyöskentelyn, kännykällä olemisen seurauksena olkapäät ovat kääntyneet sisäänpäin, yläselkä pyöreänä ja niska eteenpäin kääntyneenä. Tällä tunnilla panostetaan arjen vastaliikkeisiin. Tehdään hengitysharjoituksia ennen Loppurentoutukseen laskeutumista. 

Ma 11.10 Yin jooga
Pysähdytään, rauhoitutaan ja rentoudutaan yin asanoihin noin 3-5 minuutin ajaksi. Teemana tunnilla on selkärangan liike eri suuntiin.

Kurssilla tarvitset alustan(jooga-tai jumppamaton)erikokoisia tyynyjä ja vilttejä korvataksesi bolsterin ja tiilet. Jos sinulta löytyy kotoa omat joogavälineet niin ota kaikki valmiiksi ennen tuntia.

Kurssi toteutetaan Microsoft Teamsin kautta. Suosittelen latamaan Teamsin tietokoneelle tai kännykälle paremman yhteyden vuoksi. Sinun ei tarvitse kurssin aikana pitää kameraa auki!! Puoli tuntia ennen tunnin alkua saat linkin sähköpostiisi jota klikkaamalla pääset tunnille. Tulethan linjoille n.10minuuttia ennen tai avaat ainakin linjat nähdäksesi että kaikki toimii.

Aika Ma klo 18-19
20.9-11.10

Hinta 39€

Ilmoittautuminen kurssille VAIN sähköpostiin
satu.ajanko@satya.fi

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostiisi. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla(Edenred,epassi,Eazybreak,Smartum) laitathan tiedon ilmoittaumisen yhteydessä niin annan ohjeet miten toimitaan. Valitettavasti kurssilta jääneitä kertoja ei hyvitetä. 

Tunti vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen. Kurssin pitää Satu Ajanko Näytä