Satya joogan hemmottelupäivä La 9.10 klo 12-14.15

Tervetuloa hemmottelupäivään ihanaan ja tunnelmalliseen Satya joogastudiolle. 

Hemmottelupäivä on sinulle joka haluat pysähtyä arjen kiireen keskellä. Monilla meistä on hektisessä arjessa ja kiireessä taipumus jättää itsestämme välittäminen ja huolehtiminen viimeiseksi.

Tämä päivä antaa sinulle omaa aikaa ja läsnäoloa. Nauttia Yinjoogasta samalla kun saat meridiaanien ja akupisteiden hierontaa, rentoutua äänimaljojen sointujen lempeydessä. Kerätä voimia tulevaan❤️Päivä sopii kaikille joogataustasta riippumatta.

 Päivä aloitetaan Grounding Yin®️joogalla. Grounding yin®️jooga on enemmän kun joogaa, se on joogahoitoa. Yin joogan rentouttavampiin asanoihin yhdistettynä meridiaanien sekä akupisteiden käsittelyä kevyesti hieroen ja painellen ohjaajan toimesta. Grounding yinin jälkeen laskeudutaan suoraan äänimaljarentoutukseen. Äänimaljarentoutus toimii syvärentoutuksena hellien lempeästi sekä kehoa, että mieltä. Äänimaljarentoutus tapahtuu selinmakuulla.

 Studiolta löytyvät kaikki tarvittavat välineet. Mutta jos sinulla on omia joogavälineitä, voit ottaa ne mukaan. Tai voit ottaa oman joogamaton, viltin ja tyynyt jos haluat. Suosittelen Lämpimät, joustavat vaatteet ja villasukat jalkaan. Studiolla on lämmintä mutta Grounding yinin aikana voi tulla viluinen olo.

Äänimaljarentoutuksen jälkeen tarjolla kahvia/teetä, suklaakakku ja smootieta

Paikka: Satya jooga
Kräkin talo 
Koulukatu 7, 4krs
Uusikaupunki

Aika: Lauantai 9.10
Klo 12-14.15

Hinta: 33€

Mukaan: Rennot, mukavat vaatteet, villasukat ja juomapullo. Kaikki muu tarvittava löytyy studiolta.

Ilmoittautumiset ja lisätiedot: satu.ajanko@satya.fi

Päivä vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen mutta maximissaan päivään otetaan vain 8 henkilöä joten varaa nopeasti paikkasi ihanaan kehoa ja mieltä hemmottelevaan päivään.

Lämpimästi tervetuloa❤️

Päivän aikana sinua hellii Joogaopettaja, Grounding yin ohjaaja ja äänimaljahoitaja Satu Ajanko