Satya Jooga järjestää Isokarin joogaviikonlopun nyt myös keväällä 17-19.5.2024

Joogaviikonloppu Isokarin majakkasaaressa pe 17.5-su 19.5.2024

Tule kokemaan keväinen joogaviikonloppu Isokarin majakkasaaressa, meri ja luonto ympärillä. Seuraamaan luonnon heräämistä ja lintujen paluuta saarelle.

Joogaviikonloppu on sinulle joka haluat pysähtyä arjen kiireen keskellä. Hakea uutta energiaa kevääseen. Monilla meistä on hektisessä ja kiireisessä arjessa taipumus jättää itsestämme välittäminen ja huolehtiminen viimeiseksi. Tässä viikonlopussa sinun ei tarvitse huolehtia muista eikä aikatauluista vaan voit hellittää kiireestä. Satu ja isokarin väki pitää sinusta huolen koko viikonlopun.

Anna mahdollisuus luonnon pysäyttää sinut läsnäoloon, tuntemaan kevään herääminen ja uuden energian paluu joka aisteille. Pääset pois ärsyketulvasta ja saat tilalle linnunlaulut ja meren, aaltojen rauhoittavat äänet.

Pääset nauttimaan joogaharjoituksista ulkona meri-ilmastossa, äänimaljojen soinnuista Pohjanlahden korkeimmassa majakassa.

Viikonloppuun on jätetty vapaa aikaa tutustua saaren luontopolkuihin tai rapsutella lampaita. Saarella pesii vuosittain monia lintulajeja. Tai tutustua saaren monimuotoiseen kasvilajistoon. Halutessasi voit osallistua opastettuun saarikierrokseen. Tämän aikataulu selviää paikan päällä.

Lähtö Perjantaina 17.5 klo 18 Pakkahuoneen vierasvenesataman takaa.
Osoite pakkahuoneentori 1, Uusikaupunki 

Paluu sunnuntaina 19.5 klo 17.30 

Majoitus on kahden hengen huoneissa.(Mahdollista saada lisävuoteella 3hlö).
Kysy tätä vaihtoehtoa info@isokari.fi

Hinnat
Aittahuone 3 hengen huoneissa(2krs.) 490€/hlö

Sviittihuone (oma WC ja suihku) 2-3 hengen huoneissa 530€/hlö

Ilmoittautumisen yhteydessä varausmaksu 200€ /hlö. 
Maksu ja ilmoittautumiset isokari-merikauppa

Hinnat sisältävät kuljetukset, joogat, majoitukset, lakanat, ruokailut, saarikierroksen, täysylläpidon. 

Viikonlopun ohjelma
Perjantai 
Lähtö klo 18 satamasta (venematkan kesto 1-1,5 h)
Asettautuminen saarelle
Iltaharjoitus
Iltapala
Lauantai 
Aamupala
Jooga
Lounas
Välipala
Jooga/äänimaljarentoutus 
Iltapala
Sauna
Sunnuntai 
Aamupala
Jooga 
Lounas
Viikonlopun yhteenveto 
Lähtö klo 16 kotiin

Muutoksia voi tulla ohjelmistoon ja sen järjestykseen. Saaressa ollaan luonnon armoilla ja sen mukana mennään viikonloppu.

Ilmoittautuneet saavat infokirjeen viikonlopun ohjelmasta lähempänä ajankohtaa. Tarkoitus on olla viikonlopun aikana mahdollisimman paljon ulkona ja tehdä harjoitukset ulkona samalla nauttien ainutlaatuisesta ympäristöstä, kevään heräämisestä.

Tämä joogaviikonloppu on mm. tehty joogasta, hengitysharjoituksista, meditaatiosta, kiireettömyydestä, läsnäolosta, herkullisesti ruoasta, saunomisesta, hyvästä seurasta, nauttien saariston meri-ilmasta ja luonnosta. 

Joogaviikonlopun ohjelmasta vastaan minä eli Satya Joogan omistaja, Satu. Saat lisätietoa sivuiltani satyajooga.fi ja stressinhallinta.com
Minulla on monia koulutuksia joogasta, yinjoogasta, palautumisesta ja hengityksen sekä äänimaljojen puolelta. Näistä koulutuksista karttuneilla tiedoilla pidän teille ihanan, palauttavan ja ikimuistoisen joogaviikonlopun. 

Joogaan liittyvät lisätiedot Satya jooga/Satu Ajanko
044 241 66 97 satu.ajanko@satya.fi
Lisätiedot upeasta Isokarin majakkasaaresta, Selkämeren kansallispuistosta Isokari.fi.
Isokarin liittyvät tiedot Kari Laaksonen 040 186 63 50 info@isokari.fi