Palautumisen perjantait Satya joogastudiolla

Joulukuussa palautumisen perjantait✨

Unohda joulun kiireet, unohda suorittaminen. Pysähdy nauttimaan joulun taikaa, hellittämään kiireestä. Tule rentoutumaan ja palautumaan Satya joogastudiolle. Vastaanottamaan rauhallinen joulu. Joulu ei tule tekemällä ja eikä suorittamalla vaan pysähtymällä, rauhoittumalla läsnäoloon.

✨Pe 2.12 klo 18-19.30 Soiva yinjooga

Soiva yin joogan tulee pitämään Turkulainen joogaopettaja ja ammattiviulusti Ilana Gothoni. Tunnilla voit rauhoittua kuuntelemaan ja aistimaan itsesi lisäksi rauhallista viulumusiikkia yin jooga asanoissa. Hinta 28€.Varaukset satu.ajanko@satya.fi. Ke 30.11 jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitetaan puolet tunnin hinnasta. Samana päivänä tehdyistä peruutuksista veloitetaan koko tunnin hinta.Jos tunnille saadaan uusi osallistuja tilallesi, ei tarvitse maksaa peruutusmaksua.

✨Pe 9.12 klo 18-19.30 Yintonics-Palautuminen-

Tunnilla rauhoitutaan yinasennoissa, tehdään hengitys-ja keskittymisharjoitteita sekä tutustutaan akupistekäsittelyyn ja quashaukseen. Tämä tunti sopii stressin purkamisessa, stressi nhallinnassa ja kehon rauhoittumisessa. Sopii hyvin henkilöille jolla on kiirettä, ahdistusta, ärtymystä tai vaikeutta rauhoittaa keho stressaavan päivän jälkeen. Varaa sivujen Ajanvarauskohdasta.

✨Pe 16.12 klo klo 18-19.15 Yin jooga+ äänimaljarentoutus

Tunti aloitetaan yinjoogalla pysähtyen kehoa rentouttaviin ja mieltä rauhoittaviin asentohin 3-5 minuutin ajaksi. Tunni viimeiset 30 minuuttia nautitaan äänimaljarentoutuksesta joka on syvärentoutus hellien lempeästi kehoa solutasolla asti. Tämä syvärentoutus vaikuttaa mm. stressiä, unettomuutta, ahdistusta, ja kehon jännitystiloja lieventävästi. Äänimaljarentoutus ei sovi jos sinulla on syöpä tai hoidot käynnissa. Sinulla on sydämen tahdistin tai syöt verenohennuslääkkeitä. Varaa sivujen Ajanvarauskohdasta.

Sydämellisesti tervetuloa nauttimaan joulun taikaa, joogan rauhaa❤️