Myllymäen puistojooga

Kesällä joogataan Myllymäellä 🙂

Satya jooga järjestää puistojoogaa torstaisin ja sunnuntaisin klo 18-19 Myllymäen puistossa, Uudessakaupungissa. Tarkista päivät tämän sivun ajanvaraus kohdasta. Tule aistimaan luonnon rentouttava vaikutus joogatessa, luonto joogasalina, maa lattiana, taivas kattona ja linnunlaulu, puiden humina taustamusiikkina💚

Ota mukaan oma juomapullo, viltti ja jumppa/joogamatto. Lämpimällä säällä joogataan paljain jaloin. Kylmemmällä säällä voit varautua joustavapohjaisiin lenkkareihin. Suosittelen kerrospukeutumista sään mukaan:)

Kertamaksu 10€ ennen tuntia käteisellä, pankkikortilla(kylmällä ilmalla maksupäätteen akku temppuilee, joten varaudu myös käteisellä), epassilla tai Smartumilla. Maksaa voit myös reikä 10xkortilla. Jos sinulla on varausjärjestelmän kautta 10xkortti, se ottaa automaattisesti kerran kun olet varannut tunnin. Mahdollisuus ostaa myös 10x kortti hintaan 95€. Kesän aikana mahdollisuus ostaa 5xkortti hntaan 50€. Kortin tarkoitus on poikkeusaikana nopeuttaa ja helpottaa maksamista. Ostetut kortit käyvät myös kesän jälkeen studion sisätunneilla. Voit tulla puistojoogaan ilman varausta mutta jos sinulla on ladattuna järjestelmään 10xkortti ja haluat sieltä hyödyntää kertamaksua, pitää sinun varata paikka varausjärjestelmästä https://wwww.varaaheti.fi/satyajooga

Poikkeusaikana noudatathan hallituksen ohjeistusta ja peset kädet ennen kun tulet joogaan, et tule kipeänä, muistat pitää turvaväliä kanssa joogaajiin ja yskit hihaan.

Jooga alue sijaitsee keskellä Myllymäkeä, vesitornin alueelta löydät joogapaikan! Tunnit vetää RYT-joogaopettaja Satu Ajanko. Ryhmä sopii hyvin myös aloittelijoille, lämpimästi tervetuloa❤️ Säävaraus, sateella ei joogata!