Joogan peruskurssi Satya joogastudiolla Uudessakaupungissa

Joogan peruskurssi pidetään kurssimuotoisena kuutena sunnuntai 30.10-4.12.2022 klo 16.30-17.45.

Kurssi on tarkoitettu joogaa jo vähän harrastaneille tai olet jo käynyt ennen Satya joogan peruskurssin. Tai voit olla jo viikkotunneilla käynyt mutta haluat syventää osaaamista tai kerrata asanoiden linjaukset. Tai sinulla on voinut olla pitkä tauko joogan parista ja haluaisit nyt aloittaa uudestaan joogan.
Kurssi aloitetaan helpoista, lempeistä jooga asanoista edeten hiukan haastavampiin, tehdään hengitysharjoituksia, tutustutaan meditaatioon ja myöskin yin joogaan. 
Joka kerralla on oma teemansa mihin keskitytään.

Kurssimuotoisena harjoituksena oppiminen on tehokkaampaa ja kurssi sitouttaa sinut säännölliseen harjoitukseen jolloin huomaat harjoituksen hyödyt paremmin kehossa ja mielessä. Onnistuminen ja kehittyminen lisää motivaatiota.

Ryhmä pysyy koko ajan samana joten pystytään yhdessä etenemään ja lisäämään asanoita. Ja on aina kiva tulla saman porukan kanssa yhdessä joogailemaan. Kurssilla ohjataan manuaalisesti eli avustetaan liikkeissä löytämään oman kehon linjaukset. Jokainen saa itse päättää kurssilla ottaako manuaalista avustusta.

Paikka Satya joogastudio
Rantakatu 15. Käynti sisäpihan puolelta.

Sunnuntai
30.10-4.12

Klo 16.30-17.45
6x75min

Hinta 72€
Kurssi maksetaan ensimmäisellä kerralla studiolla tai jos et pääse osallistumaan heti ensimmäiseen kertaan, tulee maksu suorittaa tilille. 
Jos sinulla on käytössä Smartum ,edenred, eazybreak tai epassi ja haluat maksaa niillä, ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä siitä minulle. 

Valitettavasti maksua ei palauteta jos sinulta jää jokin sunnuntai välistä. 
Uutena tähän kurssille on korvata yksi kurssikerta viikkotunneilla kurssin aikana. Eli jos joku kerta jää välistä, voit tulla ilmaiseksi jollekin valitsemalle viikkotunnille(12€).

SITOVAT ilmoittautumiset sähköpostiin satu.ajanko@satya.fi

Viisi päivää ennen kurssin alkua tehdyistä perutuksista veloitetaan puolet kurssin hinnasta. Peruttamattomasta kurssista koko kurssin hinta.