Satya Jooga Online

Ensiksi haluan kiittää kaikkia tsemppiviesteistä mitä olen saanut eri kanavien kautta. Lämmittää sydäntä todella paljon tässä vaikeassa tilanteessa missä nyt elämme. 

Valitettavasti ollaan taas tässä tilanteessa, että studio on sulkenut ovensa koronarajoitusten takia. Joka kerta nämä rajoitukset ovat pidentyneet alkuperäisestä. Kaiken tämän ja teidän palautteiden takia myös Satya Jooga tekee digiloikan ja aloittaa viikolla 10 online joogat. Eli ensimmäinen Yin jooga online on siis jo tiistaina 9.3 klo 18-19.15.

Tämän poikkeusolojen takia haluan tarjota ensimmäisen viikon ilmaiseksi ! Moni on nyt jaksamisen äärirajoilla ja väsymys lisääntyy koko ajan jatkuvien rajoitteiden takia. Tiedän kokemuksesta, teidän palautteista ja myöskin tutkimustietojen pohjalta, miten jooga auttaa meitä palautumaan tästä stressikuormasta. Terveyden ja oman hyvinvoinnin kannalta olisi tärkeää löytää oma laji ja keinot sen harjoittelemiseen poikkeusoloissa koska me ei edelleenkään tiedetä kuinka kauan tämä tilanne jatkuu. Ja minä haluan olla mukana auttamassa sinua löytämään joogan arkeesi myös onlinen avulla. Siksi haluan tarjota sinulle tämän ensimmäisen viikon ilmaiseksi.

Osallistuaksesi Online-joogaan sinun pitää ladata Microsoft Teams koneellesi tai kännykkääsi.

Tässä Microsoftin virallinen latauslinkki:

https://www.microsoft.com/fi-fi/microsoft-teams/download-app

Varausjärjestelmään tulee varattavaksi Online-tunnit ja teet varauksen samalla lailla kuin olisit tulossa studiolle. HUOM ! Varaukset on tehtävä TUNTI ennen tunnin alkua. 

https://www.varaaheti.fi/satyajooga

Lähetän sinulle sähköpostiisi linkin jolla pääset tunnille. Tarkista vielä sähköpostiosoitteesi varausjärjestelmästä minne haluat linkin lähetettävän. 

Minun pitää hyväksyä jokainen osallistuja erikseen eli tule linjoille 10-15 minuuttia ennen tunnin alkua, että saan kaikki osallistujat hyväksyttyä sisälle. Suljen kaikkien osallistujien kamerat. Tunti alkaa aina määrättynä aikana eli jos myöhästyt linjoilta, en pysty enää päästämään sinua sisälle. Eli ole ajoissa linjoilla 

Yin jooga tunneille pystyt osallistumaan vaikka sinulla ei olisi kotona bolsteria ja joogatiiliä. Pystyt korvaamaan nämä esim. erikokoisilla tyynyillä ja kirjoilla. Tai kääriä täkin/viltin rullalle tai hyödyntää pilatesrullaa vilttiin käärittynä.

Toki kotijooga ei ole sama kun saapua studiolle. Mutta koita tehdä mahdollisimman mieluisa ja rauhallinen ympäristö itselle. Himmennä valoja, sytytä kynttilöitä, käytä vaikka vastamelukuulokkeita. Mitä tahansa keksitkin.

Viikko 10 Online joogat

Ti klo 18-19.15 Yin jooga

To klo 18-19 Lempeä jooga

Pe klo 11-11.30 Lounasjooga

Su klo 18-19.15 Yin&Yang jooga

Vastaan mielelläni jos sinulla tulee jotain kysyttävää !!

Aurinkoista kevättä

Satu