Kesän online-kurssi pilatekseen ja joogaan

Satya joogan online-kurssi 1.6-15.6 klo 18-19

Lämpimästi tervetuloa pilatekseen ja joogaan kotoa käsin. Nyt kannattaa panostaa omaan hyvinvointiin eikä vasta kesän jälkeen 😉

Satya joogan live online-kurssi toteutetaan kolmena keskiviikkona klo 18-19 Microsoft Teamsin kautta.

Tällä kurssilla vahvistetaan syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa. Vahvistetaan kehoa mutta myöskin pyritään väkisin puskemisesta hellittämiseen ja lempeään liikkeeseen. Tehdään hengitysharjoituksia ja kehomeditaatio. Ensimmäisellä kurssikerralla keskitytään keskivartaloon ja selkään. Toisella kerralla yläkroppaan ja kolmannella kerralla alakroppaan. Ihanan kokonaisvaltainen kurssi missä pääset kokeilemaan erilaisia tunteja ja myöskin keskittymään kehon yleisiin ongelmakohtiin. Tämä kurssi sopii kaiken tasoisille joogan ja pilateksen harrastajalle.

Ke 1.6 Pilates
Vahvistetaan syviä vatsalihaksia ja keskivartaloa tehokkaasti. Keskitytään myös hyvinvoivaan selkään

Ke 8.6 Lempeä jooga
Liikutetaan lempeästi kehoa. Keskitytään avamaan rintarankaa. Arjessa helposti päätetyöskentelyn, kännykällä olemisen seurauksena olkapäät ovat kääntyneet sisäänpäin, yläselkä pyöreänä ja niska eteenpäin kääntyneenä. Tällä tunnilla panostetaan arjen vastaliikkeisiin. Tämä tunti päätetään kehomeditaatioon.

Ke 15.6 Yin&Yang jooga 
Vahvistetaan ja voimistetaan (Jalat+ lonk.koukistajat)yang osuudessa. Yin osuudessa pysähdytään rentouttamaan ja venyttämään yang osuudessa tehtyjä lihaksia. 

Kurssilla tarvitset alustan(jooga-tai jumppamaton), erikokoisia tyynyjä ja vilttejä korvataksesi bolsterin ja tiilet. Jos sinulta löytyy kotoa omat joogavälineet niin ota kaikki valmiiksi ennen tuntia.

Kurssi toteutetaan Microsoft Teamsin kautta. Suosittelen latamaan Teamsin tietokoneelle tai kännykälle paremman yhteyden vuoksi. Sinun ei tarvitse kurssin aikana pitää kameraa auki!!Puoli tuntia ennen tunnin alkua saat linkin sähköpostiisi jota klikkaamalla pääset tunnille. Tulethan linjoille n.10minuuttia ennen tai avaat ainakin linjat nähdäksesi että kaikki toimii.

Aika Keskiviikko klo 18-19

Keskiviikot 1.6, 8.6,15.6 

Hinta 29€

Ilmoittautuminen kurssille sähköpostiin
satu.ajanko@satya.fi

Ilmoittautumisen jälkeen saat maksutiedot sähköpostiisi. Jos haluat maksaa kurssin liikuntaeduilla(Edenred,epassi,Eazybreak,Smartum) laitathan tiedon ilmoittaumisen yhteydessä niin annan ohjeet miten toimitaan.

Valitettavasti kurssilta jääneitä kertoja ei hyvitetä.


Kurssin pitää RYT200-joogaopettaja, Somatic pilatesohjaaja Satu Ajanko