Kesäkuun aikataulu valmiina. Tiedossa Yinjoogaa ja Puistojoogaa Uudessakaupungissa :)

Kesä 🙂 Kesäkuu edessä ja se tietää sitä että Puistojoogat alkaa Myllymäellä. JEE !! Ja Yin joogan ystäviä ei ole unohdettu. Yin joogat jatkuvat studiolla tiistaisin klo 19-20.15 juhannukseen asti. Juhannusviikolla Yin joogan paikalla on Vuodenaika Yin-Kesä. Muistathan varata paikkasi varausjärjestelmästä. Tunti vaatii tietyn määrän osallistujia toteutuakseen. Saat sähköpostiisi (tarkista roskaposti) tunti ennen tunnin alkua vahvistuksen toteutuuko tunti.

Myllymäen puistojooga on torstaisin ja sunnuntaisin klo 18-19. Tunnille ei tarvitse varata etukäteen paikkaa vaikka tunnit ovatkin varausjärjestelmässä. Mutta jos sinulla on varausjärjestelmään varattu 10xkortti ja haluat että maksu menee siitä, pitää sinulla olla varattuna tunti. Puistojoogassa on säävaraus. Sateella ei joogata mutta pieni lämmin kesäsade kesken tunnin ei haittaa. Tunnin peruuntumisesta ilmoitetaan Satya jooogan Facebooka ja Instagram sivuilla. Jos olet tulossa pidemmän matkan päästä ja olet epävarma toteutuuko tunti, niin silloin sinun kannattaa varata varausjärjestelmän kautta paikkasi. Lähetän kaikille varanneille sähköpostia tunnin peruuntumisesta. Muuten varausjärjestelmästä ei tule varmistusviestiä puistojoogasta.

Ota mukaan oma alusta, jooga/jumppamatto ja juomapullo. Suosittelen kerrospukeutumista sään mukaan.

Tunnin hinta on 10€. Maksu maksetaan ennen tunnin alkua. Maksutavat käteinen, pankkikortti, smartum, edenred, eazybreak, epassi.

Toivotaan ihanan lämmintä ja aurinkoista kesää !