Joogan ja hyvinvoinnin aamupäivä Uudessakaupungissa la 5.9 klo 10-14

Joogan ja hyvinvoinnin aamupäivä la 5.9.2020 klo 10-14 Satya joogastudiossa

Tervetuloa viettämään rento aamupäivä joogan ja hyvinvoinnin parissa. Halusin järjestää hyvinvointipäivän missä keskitytään omaan hyvinvointiin joogan, ruuan ja ravintoluennon parissa. Olen valmistunut Villa Mandalasta RYT200- joogaopettajaksi. Olen aina ollut liikunnallinen ja kiinnostunut hyvinvoinnista ja ravinnosta. Joogasta löysin elämäntavan jossa yhdistyy nämä kaikki. Haluan tuoda tunneillani esiin armollisuuden itseään kohtaan, kuunnellen ja kunnioittaen omaa kehoa. Armollisesti ja lempeästi haastaen kehoa ja mieltä. Vilman olen tuntenut monta vuotta ja hän on ollut minun ravintovalmentajana silloin kun keho on stressikuormituksen vuoksi joutunut koville. Ymmärtänyt sen myötä vielä enemmän kuinka suuri vaikutus ravinnolla on meidän kehoon. Vilman kova ammattitaito ravinnosta ja hänen ymmärrys ja armollisuus asiakasta kohtaan on ihan huippuluokkaa🙏

Päivän aikana saat vinkkejä miten pystyt vaikuttamaan joogalla, hengitysharjoituksilla ja ravinnolla omaan hyvinvointiin. Kauneus ja hyvinvointi tulee sisältä❤️

Aamu aloitetaan lempeällä joogalla. Herätellään keho, kuunnellen ja kunnioittaen. Tasapainotetaan keho ja mieli hengitysharjoituksilla. Unohdetaan kiire ja stressi. Tunti päätetään rauhoittavaan ja rentouttavaan yin jooga asanoihin. Joogaan et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Joogan jälkeen syödään lounas joka on mietitty hyvinvointia ylläpitävänä, päivän teeman mukaisesti. Lounaan jälkeen Vilma pitää ”suolisto kuntoon”- luennon.

Suolisto kuntoon – luento

Närästää, korventaa, vatsaan joko sattuu, polttaa tai kivistää, olo on turvonnut, suolen toiminta on joko liian nopea tai ummettaa ja ilmavaivat saattavat olla rasitteeksi. Olotila on tukala ja epätoivoinen. Suolisto-ongelmat ovat valitettavan yleisiä. Nyt sinulla on mahdollista osallistua Vilma Kohosen suosittuun Suolisto kuntoon – luennolle joogan ja hyvinvoinnin aamupäivässä.

Vilma Kohonen on ravintovalmentaja, hyvinvointivalmentaja ja koulutettu hieroja, joka on hoitanut vuodesta 2015 erilaisia suolisto-ongelmia ravinnon ja tukihoidon avulla. Hän tekee yhteistyötä mm. Nordic Laboratorieksen kanssa.

Suolisto kuntoon – luennolla opit, mitä suolisto-ongelman taustalla saattaa olla? Miten suolisto-ongelmia voidaan tutkia ja mitä apua on saatavilla suolisto-ongelmien hoidossa? Miten ravinto vaikuttaa suoliston hyvinvointiin?

Voit tutustua Vilmaan täältä: vink vink-hyvinvointipalvelut

Paikka: Satya joogastudio, Kräkin talo, Koulukatu 7, 4krs, Uusikaupunki (käynti sisäpihan puolelta, työkkärin ovesta sisälle)

Aika: Klo 10-14

Hinta: 79€

Mukaan: Rennot mukavat, joustavat vaatteet. Oma juomapullo ja joogamatto mukaan. Suositeltavaa on ottaa mukaan omat joogatiilet, bolsteri, viltti ja joogamatto. Mutta ei hätää jos et omista mitään yllä mainituista, studiolta löytyy kaikki.

Sitovat Ilmoittautumiset satyajooga@gmail.com
Ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee maksutiedot sähköpostiin. Maksu erääntyy samalla viikolla kun tapahtuma on.
Päivä vaatii tietyn määrän ilmoittautuneita toteutuakseen!

Päivässä noudatetaan hallituksen sen ajan mukaisia ohjeistuksia liittyen Koronaan.

Lisätiedot: satyajooga@gmail.com

Lämpimästi tervetuloa❤️