Joogan ja hyvinvoinnin aamupäivä la 26.10 klo 10-14 Uudessakaupungissa

Joogan ja hyvinvoinnin aamupäivä la 26.10 klo 10-14 Kräkin talossa.

Tule viettämään rento aamupäivä joogan ja hyvinvoinnin parissa. Halusin järjestää hyvinvointipäivän, missä keskitytään ihon ja hiusten hyvinvointiin. Olen toiselta ammatiltani kampaaja ja kuulen päivittäin kyselyjä hiusten hyvinvointiin liittyen. Kyselyjä mikä ravinto ja mitkä vitamiinit vaikuttavat hiusten kuntoon. Näihin kaikkiin saat vastauksen Vilman luennolta. Ja ymmärryksen miten suolen toiminta vaikuttaa meidän ihoon ja hiuksiin.
Kauneus tulee sisältä❤️
Vilman olen tuntenut vuosia ja hän on ollut minun ravintovalmentaja🙏

Aamu aloitetaan lempeällä joogalla, herätellään keho, kuunnellen ja kunnioittaen. Tasapainotetaan keho ja mieli, unohdetaan kiire ja stressi.
Joogan jälkeen syödään välipala, joka on mietitty hyvinvointia ylläpitävänä, päivän teeman mukaisesti.
Välipalan jälkeen Vilma pitää luennon ” Kärsitkö iho-tai hiusongelmista, oletko uupunut? Löytyykö syy suoliston hyvinvoinnista?”

Paikka: Kräkin talo, Koulukatu 7, 4krs, Uusikaupunki (Käynti sisäpihan puolelta, työkkärin ovesta sisälle)

Aika: Klo 10-14 (Tulethan ajoissa paikalle)

Hinta: 59€

Mukaan: Rennot mukavat vaatteet. Oma juomapullo mukaan ja jos haluat ottaa oman joogamaton mukaan, voit ottaa mutta studiolla on valmiina joogamatot.

Lisätiedot: satyajooga@gmail.com
Satu Ajanko

Ilmoittautuminen: Sitovat ilmoittautumiset sähköpostiin satyajooga@gmail.com
ke16.10 klo 12 mennessä.
Ilmoittautumisen jälkeen sinulle tulee maksutiedot sähköpostiin päivästä. Maksu pitää olla suoritettuna ennen la 26.10 päivää.
Päivä vaatii tietyn määrän ilmoittautuneita toteutuakseen.

Lämpimästi tervetuloa❤️

Satu
Olen valmistunut maaliskuussa Villa Mandalasta RYT200-joogaopettajaksi. Olen valtavan innoissani ja samalla nöyränä kulkemassa toivottavasti elinikäistä matkaani joogaopettajana. Olen aina ollut liikunnallinen ja kiinnostunut hyvinvoinnista ja ravinnosta. Joogasta löysin elämäntavan, jossa yhdistyy nämä kaikki. Haluan tuoda tunneillani esiin armollisuudessa itseään kohtaan, kuunnella ja kunniottaa, unohtaa kiire. Armollisesti ja lempeästi haastaen kehoa ja mieltä. Sä olet just hyvä noin❤️

Vilma
Vilma Kohonen on turkulainen ravintovalmentaja, joka on erikoistunut ruoka-aineyliherkistymisiin, ravintoainepuutoksiin ja suolistoperäisiin ongelmiin. Vilma on joutunut itse tekemään elämässään suuria muutoksia, sillä hän sairastui työperäiseen astmaan, kemikaaliallergiaan ja sitä kautta monikemikaaliyliherkkyyteen. Kehossa oli runsaasti erilaisia puutostiloja ja suolisto-ongelmia, jotka saatiin hoidettua tukihoidolla ja ruokavaliomuutoksella. Tämä innosti Vilmaa kouluttautumaan ravintovalmentajaksi, joka hyödyntää funktionaalista lääketiedettä.

Koulutuksessa yhdistyvät ravitsemus, mikrobiologia, biokemia ja fysiologia. Vilma on käynyt useita ravintoterapeutin työhön liittyviä funkitonaalisen lääketieteen testikoulutuksia vuodesta 2014 lähtien mm. MDD, Nordic Laboratorios, Astris. Laboratoriotesteillä voidaan tutkia biokemiallisia muutoksia ja ehkäistä siten sairastumista ruokavaliota ja elämäntapaa muuttamalla.

Vilma on tehnyt pitkään yhteistyötä lääkäreiden kanssa, jotka hyödyntävät vastaanotolla ravitsemushoitoa. Hän on pitänyt useita luentoja suoliston hyvinvoinnista ja uupumisesta, niin verkkoluentoina kuin isommille yleisöille. Vilma toimii myös Suomen Ravintoterapiayhdistyksen hallituksessa.