Irtipäästämisen voima joogan ja taiteen keinoin Keskiviikkona 26.6 klo 17.30-20.30 Uudessakaupungissa

Irtipäästämisen voima joogan ja taiteen keinoin keskiviikkona 28.6. klo 17.30-20.30.

Tervetuloa kesäiltaan joogan ja taiteen pariin kauniin puutarhan helliessä ympärillä. Sateen sattuessa olemme sisätiloissa. Molemmat paikat ovat Uudenkaupungin keskustassa ja saat tarkemmat osoitteet ilmoittautuessasi.

Mitä sitten irtipäästetään ja miksi?
mm. turhista junnaavista ajatuksista, mielen yleisestä hälinästä, toimimattomista tavoista ym. mitä se kenelekkin sillä hetkellä on. Voi myös olla, että tulet vasta tietoiseksi siitä mistä haluat irtipäästää ja siitä alkaa muutoksesi. Jokainen tekee irtipäästämisen itsenäisesti ja sitä ei tarvitse jakaa. Irtipäästämisellä turhasta voit kuulla itseäsi selkeämmin ja olosi kevenee sekä tilalle voi tulla jotain uutta.
Ilta aloitetaan Sadun joogalla ja sen jälkeen Anne luotsaa sinut taiteen saloihin.
Illan aikana tarjolla teetä.

Kurssi sopii kaikille vaikkei sinulla olisi kummastakaan aikaisempaa kokemusta. Kurssi sisältää kaikki maalaustarvikkeet, vain sinä puutut. Oma joogamatto/alusta mukaan. Ehkä loppurentoutukseen mukaan villatakki/huopa. Lisäksi tarvitset avoimen mielen.

Sitovat ilmoittautumiset ja kysymykset sähköpostitse joko Sadulle satu.ajanko@satya.fi taikka Annelle kuntsianne@gmail.com Kurssihinta 88,00 (sisältäen taidetarvikkeet ja alv 24%).
Peruutukset 19.6. jälkeen joudumme veloittamaan 1/2 kurssimaksusta.

Jooga osuuden vetää Satya joogastudion omistaja Satu Ajanko. Satu on joogaopettaja ja yin joogaohjaaja sekä Palatumisvalmentaja ja psykofyysinen hengitysohjaaja. Sadun joogassa on tärkeää, että jokainen tekee omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen. Lisätietoa Sadusta löydät satyajooga.fi.

Taide osuuden vetää taiteilija Anne Kuntsi. Anne on taiteilija, Vedic Art opettaja, luovuuden ohjaaja, tietoisuusvalmentaja sekä Heartful joogaopettaja. Tekemisen ilo ja nautinto sekä oman itsen rakastamisen lisääminen luomisen kautta kuvaavat Annen ohjaustyötä. Lisätietoja Annesta löydät www.annekuntsi.fi.