Hengityksen virta-workshop Satya joogastudiolla 23.9 klo 10-13 Uudessakaupungissa.

SATYA STUDIOLLA JÄRJESTETÄÄN HENGITYKSEN VIRTA- WORKSHOP 23.9 KLO 10-13

Tämä kolmen tunnin workshop sopii sinulle joka kärsit allergioista, sinulla on astma tai keuhkoahtauma. Tai kaipaat apua parempaan hengityksen virtaavuuteen.

Tämän kolmen tunnin aikana saat tietoa mitä se hengitys oikein on vaikka se onkin niin itsestäänselvyys. Mitkä lihakset vaikuttavat hengitykseen mutta mitkä muut ulkopuoliset tekijät voivat vaikuttaa myös hengitykseen. Saat tietoa miten ja millä joogaliikkeillä pystytään helpottamaan ja tukemaan hengitystä. Saat tukea hengitysteiden liittyvien allergioiden fyysisten kehon osien tukemiseen, liikkuvuuteen ja voimistamiseen. Saat tietoa miksi kannattaa harrastaa liikuntaa vaikka sairastaisitkin yllämainittuja sairauksia. Tästä workshopista saat myös vinkkejä hengitysharjoituksiin, käyttämään keuhkoja laajemmin. Annetaan keholle luonnollisesti korjata ja palauttaa tasapaino. Usein erilaiset tilanteet (Sairaus, stressi, jännitys, trauma) saa meidät hengittämään erilailla ja se voi jäädä päälle. Annetaan kehon palautua turvallisesti takaisin tasapainoon.

Osallistuminen ei vaadi aikaisempaa kokemusta joogasta tai sinun ei tarvitse olla liikunnallinen osallistuaksesi  tähän päivään. 

Tämän päivän tarkoitus on helpottaa sinun elämää ja arkea niin, että saat vinkkejä oman arkeen sisällytetyksi. Vaikka on todettu sairaus ja siihen lääkkeet, eikä sitä pysty parantamaan mutta me voidaan itse paljon vaikuttaa omalla tekemisellä oman olon parantamiseen ja oman elämän laadun parantumiseen.

Päivä aloitetaan pienellä luonnolla, jatketaan fyysisillä ja kehollisilla harjoituksilla. Tarjolla kahvi/tee, pieni valipala.

Itselläni todetun astman myötä nousi kiinnostus hengitykseen, sen toimintaan, voimaan ja vaikutukseen joka päiväisessä toiminnassa. Kiinnostus vei myös opiskelemaan psykofyysistä  hengitysterapiaa josta valmistuin hengitysohjaajaksi. Jokaisen aikaisemman koulutuksen punaisena lankana on kulkenut hengitys.  Joogaopettajasta  pilatesohjaajaksi ja palautumivalmentajaksi. Tällä hetkellä opiskelen joogaterapeutiksi. Kaikkien koulutuksien taustalla on tutkimustietoa, ei vaan mututuntumaa ja oman kokemuksen esiin tuomista. Toki tässä kohtaa astmaatikkona on helpompi ymmärtää ja ohjata kaikkeen hengitykseen liittyvää. 

Hinta 55€

Maksu paikan päällä käteinen tai pankkikortti

Paikka

Satya joogastudio

Rantakatu 15 a 6, Uusikaupunki

Käynti sisäpihan puolelta Myllykadulta.

Ilmoittaudu satu.ajanko@satya.fi

Lämpimästi tervetuloa❤️